Iğdır’da sıra vakti hırsızlık: Söktüğü camın çerçevesini öz malı kabil götürdü

Iğdır’de gündüz vakti arakçılık: Söktüğü camın çerçevesini özlük malı kadar götürdü

IĞDIR – Iğdır’dahi devir vakti haydut, aynı binanın bodrum kısmında mevcut camın çipo çerçevesini söktükten bilahare zat malı üzere alarak götürdü.

Hırsızlık olayı sabık cumartesi günü Iğdır eşkâl 14 Son Teşrin Mahallesi İrfan caddesinde saat 10: 20 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye bakarak benzeri sevimli binanın altında mevcut ve kapattığı öğrenilen tıpkı manava ait malzemeleri almaya geldi. Malzemeleri almaya gelen kişinin manav sahibinden malzemeleri satın mı aldığı yoksa çaldı mı bilinmiyor. Manava ilgilendiren malzemeleri götürücü kişi elan sonra gözünü binanın bodrum katındaki camın çerçevesine taktı. Yapı etrafında sezinleme fail gönül kimsenin olmadığını görünce bodrumun çerçevesini söktü. Kestirmece 70 kilo olduğu adisyon edilen çerçeveyi düz kişi daha bilahare uzaklaşarak gözlerden kayboldu. Arakçılık olayı anbean çevredeki güvenlik kameraları eliyle kaydedildi. Ruz vakti meydana gelen hırsızlık ayrımsız binanın altında bulunan gelişim yeri sahibini da şaşırttı.

İş namına ilgili olduğu ve gelişim adına olan girişin vabeste olduğu bodrumdan girerek çerçeveyi sökmenin cesurluk istediğini belirten Serdar Ünsal; “Hırsızlar bundan sonra vaktiyle tün hırsızlık yaparlardı deminden dalgündüz hırsızlık yapıyorlar. Eşkıya gelmiş bu bodrumun 4 metre boyundaki tezelden çabucacık 70 kilogram ağırlığındaki demir çerçeveyi yerinden sökerek götürmüş. Onu yakalamak oradan bölmek şişman aynı atılganlık gerek. Hem da zaman saat 10’dahi bunu yapmışlar. Devrisi günde yine gelerek burada kâin tıpkısı çipo çatkı var bile onu alıp götürmüşler. Hırsızlar bundan sonra işi büyütmeye başladılar. Vaktiyle geceleri arakçılık yapıyorlardı. Maalesef şimdi tarih gelip hırsızlık yapıyorlar. Aynı bodrumun cam çerçevesini kırıp bunu söylemek onu oradan ahzetmek iri tıpkı atılganlık gerektirir. Polise ihbarda bulunduk polis geldi tutanağını tuttu. Polis araştırma yapıyorlar inşallah bulacaklardır, temennimiz odur. Ben da 500 teklik bire bir harcama yaparak çerçevenin söküldüğü yere briket ördüm inşallah bu akıbet evet” dedi.

Share: