İlkler Şehri Uşak Basketbol Takımı ikinci yarıya avantajlı buyurmak istiyor

Türkiye Basket 2. Ligi (TB2L) ikinci yarı bu hafta sonu başlıyor. Averajla 2. tam düzlük alan İlkler Şehri Çeltek basket Takımı, grubu böke tamamlayarak ilerleme maçlarına avantajlı başlamanın hesabını yapıyor.

İlkler Şehri Çeltek Basketbol Takımı, ikinci yarıya 20 Aile Cuma Namazı haset ilk maçında İstanbul’üstelik HT Basketbol Takımı maçıyla başlıyor. Kadronun mecmu olması ve formaya sponsor bulunması, takımda moralleri yükseltti.

TB2L B Grubunda 10 haftada 20 Familya Cuma günü HT Basketbol ile karşılaşacak olan al siyahlılar, Ankaspor ve 12. Haftada da önder Aykanat Spor Kulübü ile karşılaşacak. Uşak takımı bu üç maçı kazanarak bökelik yolunda yeryüzü yüce engelleri kazasız atlatmayı hedefliyor. İlkler Şehri Uşak basketbol Spor Kulübü Başkanı Osman Tekbaş, “Takımımızda moraller durumunda. yavaş yavaş hedefimize yaklaşıyoruz. Bizim amacıyla değme karşılaşma büyük ehemmiyet taşıyor. Hedefimiz, şimdilik TBL, buradan birlikte BSL’ ye çıkmak ve geçmiş yıllarda olduğu gibi Uşak’ı basket denilince akla mevrut kentlerden birisi haline getirmektir” dedi. – ÇELTEK

Share: