Kayseri’den gelişmemiş bodur

Kayseri Büyükşehir Belediye Reisi Memduh Büyükkılıç, Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Bulvarı’na bağlayacak yolun yapım çalışmalarını denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, bölgede bitmeme fail sefer çalışmalarını durumunda inceledi.

Bu projenin Sivas Caddesi’ne mütenavip olacağını ve trafiği çok rahatlatacağını vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Mustafa Balkır Bulvarı’mız geliyor, Malatya yolu diyerek aşina Nalçik Bulvarı’na bağlanıyor. Menfezler yapılıyor, köprüler geçiliyor, almaşık benzeri temel atardamar açılıyor. İnşallah karşı tarafında üstelik elan sonraları yapılacak icraat ile Küçük Asya Harikalar Diyarı’na kadar gidecek tıpkısı güzergah ve Sivas Caddesi’ne alternatif şekliyle bitmeme edecek.”

Talas Belediyesinden ihale

Talas Belediyesine ait emlak münakasa aracılığıyla satışa çıkarıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 9 Kasım saat 14.00’te Şehremaneti Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek tenkis ile Başakpınar Mahallesi’nde meydan alan Siktirici Sanayi Alanı mecbur teklif yöntemiyle satışa sunulacak. 36 milyon 100 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan 2252 cezire 1 parseldeki Pespaye Sanayi Alanı, 212 bin 323 metrekare büyüklüğe sahip.

Taşınmaz ihalesinden elde edilecek dirimlik ilçede kullanılmamış hizmet ve yatırımlara asıl olacak.

Melikgazi’de düzenlenen arıcılık kursu sargı görüyor

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, halis yetiştiren vatandaşlar için arıcılık kursunun başladığını bildirdi.

Vatandaşların bilinçlendirilmesi yönünde ilçede analog ağırşak ve etkinliklerin sayısını elan bile artıracaklarını kaydeden Palancıoğlu, arıcılık eğitimi ahzetmek talip vatandaşlara haftada iki çağ kalkmak amacıyla hep 84 saat yetişek vereceklerini belirtti.

Share: