Denizli haber… Denizli’de yakalanan 92 nahoş tutuklandı

Denizli’de meydana mevrut düzenlilik olaylarında 1 haftada yakalanan 92 kaknem çıkarıldığı adli makamlara tutuklandı.

Denizli genelinde suçların önüne geçilmesi amacıyla icraat kesintisiz bitmeme ediyor. Bu çerçevede 92 nahoş 1 haftada tutuklanırken, 22 bin 203 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 184 umuma açık istirahat ve cümbüş yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılıp, 3 kahvehanede keriz oynayan toplanmış 12 kişiye 21 bin 828 TL idari nakdî ceza uygulandı, 4 şahsa “Çirkef Oynanması İçin Vadi ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı.

1 adreste meydana mevrut fuhuş olayında 5 kişiye 5 bin 855 TL idari para cezası uygulandı, 2 şahsa “Fuhşa Motivasyon/Aracılık ve Zorlama” suçundan adli muamele yapıldı. Masaj salonunda yapılan denetimde fuhuş olayına rastlanılmış, 2 kişiye 2 bin 342 TL yönetimsel para cezası uygulanmış, 2 şahsa “Fuhşa Teşvik/Delalet ve Yaptırmama” suçundan adli muamele yapıldığı aktarıldı.

Geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan arama ve denetimlerde, 8 ayrı adreste mevcut mecmu 97 apart dairesi taharri edildi, gelişigüzel hangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı belirtildi. Yapılan icraat neticesinde; 5 nüsha tabanca, 3 skor av tüfeği, 2 adet blöf tabanca, 1 kurumlu tüfek, 1 skor ganimet minibüs ve keriz oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 540 TL mülk ele geçirildi. – DENİZLİ

Share: