Adana veri | Pozantı’nın örgensel lezzetler standına güç rabıt

Adana Valiliği marifetiyle bu yıl “Geçmişten Geleceğe Bırakıt; Aş Damı” teması ile 6’ncısı planlı 6. Arsıulusal Adana Zevk Festivali’nin önce gününde Pozantı Belediyesi’nin örgensel lezzetlerinin bulunduğu sergilik kırıcı bağ gördü.

Merkez Park’ta gerçekleştirilen etkinlikte, Pozantı Belediyesi’nin açtığı stantta 1400 rakımda yetişen natürel ve organik ürünlerden çilek, bal, cevizli pekmez sucuğu, elma, tarhana çorbası, karye domatesinin yanı sıra uray işletmesindeki Göveri-Semere Kurutma Merkezinde üretilen ürün reçelleri, kurutma ürünleri ve üzüm pekmezi yer aldı.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Öz, “Bu Zevk Festivalinin yerel nişane çeşitliliği ve lezzetleriyle sunu özen çekici stantlarından birisinin Pozantı Belediyesi standı olması, dokunaklı ilgi ve bindi görmüş olması, köylülerimizin yerli lezzetlerinin soylu erki karşılığını almış olması belediye başkanı kendisine beni ziyadesi ile kıvançlı etmiştir. Şahsen satışta, sokum ve diyalogda yerli satıcılarımıza arkalamak ve yanlarında yatmak, hem onları moral ve güdeleme anlamında zenginleştirdi” diyerek konuştu. – ADANA

Share: