Davutoğlu: Sayın Kılıçdaroğlu’nun Hep Alanlarda Başörtü Özgürlüğünü Yasalı Garanti Altına Alma Çağrısını Sosyal Hazar Açısından Çokça Kızıl…

Ati Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun hep alanlarda başörtü özgürlüğünü yasalı teminat altına kabul etme çağrısını içtimai sulh açısından haddinden fazla zer buluyorum. Bilcümle politik partileri ve milletvekillerini bu yasa teklifine destek vermeye çağırıyorum” açıklamasını yaptı.

Ati Partisi Umumi Başkanı Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu şeb yaptığı; “Kadınların çul kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasalı güvenceye alacağız. Bunu tıpkısı ağız dalaşı konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız. Yarın itibari ile bu yarayı sonsuza büyüklüğünde kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi takım toplantımızdan çabucak sonra TBMM’ye sunacağız” açıklamasına destek verdi.

“HEP SİYASİ PARTİLERİ VE MİLLETVEKİLLERİNİ BU KANUN TEKLİFİNE BINDI VERMEYE ÇAĞIRIYORUM”

Ahmet Davutoğlu, içtimai medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun mesajını alıntılayarak şu açıklamayı yaptı:

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun bütün alanlarda başörtü özgürlüğünü yasalı inanca altına alma çağrısını toplumsal hazar açısından çok zer buluyorum. Bütün siyasi partileri ve milletvekillerini bu kanun teklifine destek vermeye çağırıyorum.”

Share: