Samsun Valisi Görgüsüz, TEKNOFEST KARADENİZ’e güzel tıpkı bitiş yaptıklarını bildirdi

Samsun Valisi Zülkif Görgüsüz, TEKNOFEST KARADENİZ’e başarı bir şekilde ocak sahipliği yaparak güzel tıpkı final yaptıklarını belirtti.

Görgüsüz, içtimai medya hesabından yaptığı açıklamada, Samsun’bile şeş aktarılma süresince milli uygulayım bilimi hamlesinin bildirme iyicene yansımalarına şahitlik etme imkanı yakaladıklarını kaydetti.

Organizasyona Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından çokça sayıda yarışçı ve ziyaretçinin katıldığını ifade fail Dağlı, “TEKNOFEST KARADENİZ’e kalburüstü tıpkı şekilde eş sahipliği yaparak, iyice tıpkı bitiş yaptık. Galebe Bayramı’mızın 100. yıl dönümünde başlamasıyla ayrı bir valör bile rapor fail festival, millî ve uluslararası alanda nazik aksiseda uyandırarak, şehrimize, etkilerini ilerleyici dönemlerde dahi olağandan hissedeceğimiz önemli ayrımsız prestij kazandırmıştır.” ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST KARADENİZ’in yarışmalarına rekor sayıda katılma gösterildiğine belen fail Görgüsüz, şu değerlendirmede bulundu:

“Şehrimizde, gençlerimizin domestik ve milli teknoloji üretmelerine ve geliştirmelerine yardım sağlayacak mihman izler da bırakan bu mehabetli organizasyonun tedbir sürecinden bu yana emeği sabık ve başarıyla tamamlanmasına şişman katkılar sağlayan Samsun Büyükşehir Belediyemize, üniversitelerimize, kül evcil yönetimlerimize, amme gelgel ve kuruluşlarımıza, sivil sosyete kuruluşlarımıza, medya kuruluşlarımıza, hür teşebbüs temsilcilerimize, yarışmalara rekor sayıda katılma gösteren öğrencilerimize ve ermiş vatandaşlarımıza çok teşekkürname ediyorum.”

Share: