Giresun Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, yandaş grubu temsilcileriyle aynı araya geldi

Giresun Inanma Müdürü Recep Güzelyazıcı, Polisevi’nde matbuat mensupları ve yandaş grubu temsilcileriyle benzeri araya geldi.

Akıbet haftalarda ara sıra ayak topu müsabakalarında yaşanan olaylara değinen Müdür Güzelyazıcı, statlarda bu kabil olayların yaşanmaması hesabına taraftar gruplarının elan tetik olması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulundu.

Giresunspor’un şehrin bildirme mehabetli markası olduğunu dile getiren Güzelyazıcı, “Şurada son 12 hafta kaldı. Bu takımın ligde kalması geçişsiz. Bu takımın şehre verdiği çok madde var. Giresunspor bu şehrin markasıdır. Bütün bu arada el birliğiyle bu markaya kötü getirmeden yürümemiz geçişsiz. Bu bando inşallah ayağa kalkar ve bu yıl Süper Lig’da devam değer” dedi.

Statlarda siyasi olayların yaşanmasına izin vermeyeceklerini tamlayan Güzelyazıcı, şunları söyledi:

“Ülke benzeri intihap atmosferine girdi. Son aynı haftadır ne olduğunu anlayamadık. Bu seçme işlerini statlara sokmaya başladılar. Ülkeyi yönetecekler giderler, çıkarlar vatandaşlar gönlünden hangi geçiyorsa karşılığını verir. Siyasetçiler siyasetini yapar. Bizim önceliğimiz Giresunspor. Kalan 12 haftanın 7’sini içeride oynayacağız. Gelen misafirler mir tacımız. Siyaseti siyasetçiler yapsın. Bursa’daki, İzmir’deki ve İstanbul’daki kadar olaylara burada cevaz vermeyeceğiz. Sizler dahi vermeyeceksiniz. Sizin duyarlılığınızı görüyoruz. Ama birileri bunu yapmaya kalkışacaktır. Hem basındaki arkadaşlarımızdan hem birlikte yandaş gruplarımızdan bu duyarlığını bekliyorum. Sakın ola bu süreçte takıma ve şehre beis verecek yaklaşımlara girilmesin. Girenleri üstelik siz baskılayacaksınız. Orada siz tribün liderleri namına sizin baskılamanız lazım. Bu kaybolma şehrin kaybı olur. Bu süreci bilcümle beraber umum ele verip götüreceğiz.” – GİRESUN

Share: