Nejdet Tıskaoğlu: “Zonguldak Fenerbahçe’ye ahi olacak”

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Umumi Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldaklı futbolcuların Türk futboluna kazandırılması amacı ile Fenerbahçe yöneticileri bir araya geldi.

Türk futbolunun yüce isimlerinden Fenerbahçe Spor Kulübü Madun Yapıdan sorumlu Umumi Heyet üyesi Müstakil Özaktaç ile tıpkısı araya mevrut Nejdet Tıskaoğlu görüşmelerin çokça bol geçtiğini rapor etti. Tıskaoğlu görüşmenin detayları ile ilgili şu bilgilere kayran verdi:

“Fenerbahçe yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz görüşmenin merkezinde seçkin ahit olduğu kadar Zonguldak vardı. Kendilerine Türk Futboluna ulama sağlayabilecek kudretli sporcularımızın olduğunu belirterek, Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ve Fenerbahçe Enfrastrüktür Takımı’nın ahi mızıka olması konusunda ki temennilerimizi rapor ettik. Talebimizi müspet karşılayan Mutlak Özaktaçtan Altyapı U-12 Takımımızın 24 Eş tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Tesisleri’nde bir turnuva gerçekleştirerek oyuncularımızın yeteneklerini ve farkındalıklarını gösterebilme imkanı sunabileceklerini tabir etti.”

Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerine teşekkürname fail Tıskaoğlu, “Fenerbahçe ile cömert takım olma amacında bize ilk olumlu adımı atan ve öz tesislerinde kamp etme imkanı sunan Fenerbahçe yönetimi ve madun yapıdan mesul umumi heyet üyesi Özaktaç’a ne büyüklüğünde teşekkürname etsem azdır. Futbolcularımız bu birliktelikler yardımıyla inşallah Türk futbolunda çokça daha ongun yerlerde olacak ve Zonguldak’ın gururu kendisine göğsümüzü kabartacaklar dedi.

Görüşme sonrası Tıskaoğlu, Özaktaç’a üstünde isminin yazılmış olduğu Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği Spor Kulübünün forması ve Devrek ilçesinin meşhur bastonunu dürü etti. – ZONGULDAK

Share: