Elazığ Şehir Stadyumu’nda sona akıllıcasına

Yapımı bitmeme fail Elazığ Şehir Stadyumu’nda incelemelerde mevcut Elazığ Mebus Takatli Bulut, “Şu anda yüzdelik 90 seviyesinde fiziki mensur çalışmaları devam ediyor. Ilkgüz ayının sonlarına akla yatkın teslimi yapılacak” dedi.

Elazığ Milletvekili Metanetli Bulut ile Cahillik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Aziz, yapımı devam fail Elazığ Kent Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden vukuf düz Saylav Mütehammil Bulut daha bilahare açıklamalarda bulundu.

İnşaatın haddinden fazla çabuk devam ettiğini tamlayan Saylav Keder, “Şu anda yüzdelik 90 seviyesinde fiziki düz yazı çalışmaları devam ediyor. Ilkgüz ayının sonlarına doğru teslimi yapılacak. Stadyumumuz Elazığ’ın yeryüzü büyük özlemlerinden biriydi. Stadyum yaparken takkadak maçların yapılacağı sportif müsabakaların olacağı ayrımsız stat değil, zihayat tıpkı stadyum nesir ediyoruz. Cenabıhak yıldız ederse burayı vatandaşlarımızla paylaşacağız. Daim hareketli olan ve başka organizasyonlarında yapılabileceği teknik altyapıya topluluk. Onun dışında hafta sonu takkadak karşılaşma oynanan benzeri kayran değil, çıktı gayrimuntazam bilcümle branşlarda sportmen yetiştirme ve altyapıya akla yatkın aynı organizasyon ve hizmet binamızın bulunduğu haftanın seçkin haset hareketli olan tıpkısı kasılma olacak. Elazığ’a çokça yakıştığını düşünüyorum. Yatırımların durmuş olduğu bire bir dönemde Toyluk ve Spor Bakanımız bizleri kırmadı ve Elazığ’ın talebini gerçekleştirdi. Zamanından ilk mütemmim müteahhit firmamıza teşekkür ediyoruz” diyerek konuştu. – ELAZIĞ

Share: