Iyileştiren peçe ile tasarlanan gelinlik Boyner’de sergileniyor

İyiliği yaymayı odağına kayran Boyner, moda dizayn öğretmeni Şerife Timurlenk marifetiyle iyileştiren maskelerle tasarlanan gelinlik aracılığıyla tekmil dünyayı etkisi altına kayran küresel salgının öğrettiklerini hatırlatıyor ve afiyet bilimi öğrencilerinin eğitimine bindi oluyor.

Şirketten yapılan açıklamaya bakarak, Boyner, Kırıkkale’üstelik ateş parçası Moda Dizayn Öğretmeni Şerife Timurlenk yoluyla üretim hatası olan maskelerle tasarlanan gelinlikle bakir aynı sağlık hareketi başlattı.

Üretim hatası olan maskeleri atmak hesabına gelinlik taammüden toplumsal tıpkı konuya dikkati kullanmak isteyen Şerife Timurlenk, gelinlik tasarımında kullandığı ayrıksı malzemeleri bile yararlanma değerini yitirmiş atıklardan seçti. Şerife Timurlenk’in 500 medikal peçe kullanarak tasarladığı gelinlik, 17-21 Ağustos tarihleri beyninde Boyner Metropol AVM’birlikte sergilenecek.

Timurlenk yoluyla tasarlanan gelinliği sergileyerek salgının insanlara öğrettiklerini hatırlatan Boyner, bire bir zamanda Lokman Doktor Afiyet Vakfı yoluyla afiyet bilimi öğrencilerinin eğitimine bindi oluyor ve müşterilerini iyiliği çoğaltmaya nida ediyor. İpliklerden iç astarına kadar atılan ve gelecek dönüştürülmüş malzemelerle hazırlanan gelinlik, 21 Ağustos Ilişki gününe kadar Boyner Metropol AVM’birlikte ziyaretçilerini bekliyor.

Share: