Cıvıl Cıvıl haberi! Ünye’de dolmuşlarda durak harici iniş ve binişler yasaklandı

Kargaşa’nun Ünye Yunus Emre Dolmuş Hattı Kooperatif Başkanı Ömer Alparslan, trafik sorununun ortadan kaldırılması namına duraklar harici biniş ve inişlerin yasaklandığını belirtti.

Yeşil kalıp meşbu duraklarında eskimemiş döneme geçilmesinin ardından, Ünye Cumhuriyet Altını Meydanı ile Banal Uran Sitesi arasında durak harici iniş ve binişlerin yasaklandığı ve çabucak duraklarda vatandaşların dolmuşlardan yararlanacağı belirtildi. İlçedeki trafik sorununu ortadan başlamak hesabına başlatılan uygulamaya yolsuz dolmuş şoförlerine ise cezai iş uygulanacağı belirtildi.

Ünye Yunus Emre Dolmuş Hattı Kooperatif Başkanı Ömer Alparslan, makul noktalarda bu uygulamanın devreye alındığını belirterek, ” Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Belediyesi, Niksar Caddesi’nde gidiş geliş sorununu halletmek için kullanılmamış bire bir uygulamayı hayata geçirdi. Dolmuşların çökertme haricinde eğreti indirmesi ve bindirmesini yasakladı. Bizler üstelik buna dolmuşçular adına gönülden uyuyor ve uyacağız. Bu saatten sonra Yalı mevkisi ile Ünye İmam Dil Cambazı Lisesi ortada durak harici indirme ve bindirme yapılmayacak. Buna trafik ayrı ceza yazıyor, ben da dolmuşçu arkadaşlarıma ayrı ukubet yazacağım. Elhak bu uygulamayı arkadaşlarda istiyor. Zira seçkin yerde dur-kalk olayı adamakıllı sav olmaya başlamıştı” dedi.

Alparslan, andıran zamanda dolmuşların kartlı sistem üzerinden sürdürüleceğini bile sözlerine ekledi. – KALABA

Share: