Fehamet Tiyatroları 9 ilde 5 farklı oyunla Küçük Asya turnesinde

Heybet Tiyatroları, 24-30 Ekim’de 9 ilde 5 farklı oyunla sanatseverlerle buluşacak.

Cesamet Tiyatroları Umumi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 6 dolaşma sürecek turnede, Kahramanmaraş, Gaziantep, Samsun, Çorum, Görgülü, Denizli, Edirne, Tekirdağ ve Balıkesir’de oyun sahnelenecek.

Turne programı çerçevesinde İstanbul Kerem Tiyatrosu, Bülent Usta’nın yazdığı, Mualla Atilla Şendil’in yönettiği “Erkek Z.” ünlü oyunu 25 ve 26 Ekim’de Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek DT Sahnesi, 28 ve 29 Ekim’de Gaziantep Düzgün Kutlar Sahnesi’nde izleyiciyle buluşturacak.

Ankara Mehabet Tiyatrosu, Mark St. Germain’in yazdığı, Buğra Koçtepe’nin çevirmenliğini ve yönetmenliğini yaptığı “İzafiyet” oyununu 25 ve 26 Ekim’de Samsun DT Sahnesi, 28 ve 29 Ekim’de Çorum DT Sahnesi’nde beğeniye sunacak.

Trabzon Celal Tiyatrosu, Matei Visniec’in yazdığı, Ahmet Güngören’in çevirdiği ve Amaç Çidamlı’nın yönettiği “Buğulanmış Aynı Palyaço Aranıyor” ile 25 ve 26 Ekim’de Işıklı Dr. Hidayet Sayın Kültür Merkezi Sahnesi, 28 ve 29 Ekim’de Denizli Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi DT Sahnesi’nde izleyici karşısına çıkma.

Bursa Celal Tiyatrosu, Çekişme Dinçel’in yazdığı, Ilgım Uluyol Karanfilci’nin yönettiği “Uçurtmanın Kuyruğu” oyununu 25-27 Ekim’de Edirne DT Sahnesi, 29 Ekim’de ise Tekirdağ Yahya Eksiksizlik Beyatlı Kültür Sarayı’nde sanatseverlerle buluşturacak.

İzmir Ululuk Tiyatrosu da Neil Simon’un yazdığı, Cemil Büyükutku’nun çevirdiği ve Âlem Serter’in yönettiği “İkinci Caddenin Mahkumu” ile 27 ve 28 Ekim’de Balıkesir Sahn Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnede olacak.

Share: