Resmi Gazete’de yayımlandı: 14 ildeki 99 taşınmaz, özelleştirme durum ve programına alındı

Resmi Gazete’da yayımlanan habere göre; mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı 14 ildeki 99 taşınmaz özelleştirme buut ve programına alınmasına karar verildi.

14 İLDE 99 TAŞINMAZ ÖZELLEŞTİRME KAPSAMINDA

Buna bakarak, mülkiyeti Maliye Hazinesi yerine kayıtlı Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Vazıh, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Mersin Ağacı ve Yozgat’taki 99 taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınması kararlaştırıldı. Bu gayrimenkul, eş, kiralama, gelir ortaklığı modeli ve işin gereğine uygun gayrı hukuki tasarruflar, mülkiyetin gayrı ayni haklarının tesisi yahut işletme haklarının verilmesi yöntemlerinden biri evet bile birkaçının birlikte uygulanmasıyla özelleştirilecek.

ÖZELLEŞTİRME İŞLEMLERİ 31 ARALIK 2025’E BÜYÜKLÜĞÜNDE TAMAMLANACAK

Öte yandan, özelleştirme kapsam ve programında mevcut Türkiye Şeker Fabrikaları SAVUŞMAK Umumi Müdürlüğü adına kayıtlı Ağrı’nın Eleşkirt ile Ankara’nın Polatlı ilçelerindeki taşınmazlara ait bayındırlık planı değişiklikleri onaylandı. Mülkiyeti Hayatiyet Istihsal ATLATMAK adına mukayyet Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki taşınmaza ilişkin ümran planı değişikliğinin üstelik onaylanmasına karar verildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları KAZANÇ Genel Müdürlüğü adına mukayyet Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki taşınmaza ilişik hazırlanan imar planı değişikliğine müteveccih itiraz ise reddedildi.

Share: