Gaziantep haberi! Gaziantep FK-Adana Demirspor maçının arkası sıra – Vincenzo Montella

Spor Küfe Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere mütezayit Adana Demirspor’un ustalık direktörü Vincenzo Montella, üç nokta alamadıkları üzere kalbi kırık olduklarını ama gür bir takat sınırı ortaya koyduklarını söyledi.

Montella, karşılaşmanın ardından planlı basın toplantısında yaptığı açıklamada, pik aktif başladıklarını ve oyuncuların ortaya koyduğu performanstan memnun kaldığını belirterek, “Maçı analiz ederken haddinden fazla dolgunca başarım gösterdik, edisyon tıpkısı deplasmandı. Çok aşkın hava bulduğumuz ama değerlendiremediğimiz aksiyonlarımız var. İlk yarıda çok olağan şekilde öne geçebilirdik. İkinci yarıda golden sonra ikinci golü bulabilir ve maçı kapatabilirdik. Sonrasında rakip 10 güç kaldı. Bizde gol yedikten sonradan biraz çekinti yaşadık. Umumi olarak çokça gür başarım gösterdiğimizi söyleyebilirim. Elbette üç puan alamadığımız için üzgünüz. Zira rakip 10 güç kaldığında tıpkı birçok durum bulduk kesin tıpkısı şekilde. Rakibe genel adına açık benzeri hava vermedik, gol haricinde.” ifadelerini kullandı.

Montella, hakemin maçın sonuna arttırma ettiği dakikayı eleştirerek, “Maçın ikinci yarısında iki devam açık 6 zaman esbak oynanmayan benzeri dakika var. Neden yemeden içmeden 6 dakika uzatma veriliyor. Bunları anlamakta zorluk çekiyorum.” diye konuştu.

Share: