Adana’da bina akması nedeniyle esnafa kılıçla saldırdılar! Yaralı esnaf, saldırganlardan birini tüfekle vurdu

23 Ilkgüz Cuma günü Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, hareket yerinin çatısından dükkanına su aktığı gerekçesiyle D.E., komşuları A.D. ve M.D. ile telefonda tartıştı. Ağız Dalaşı sonrası M.D. ve A.D. esnaf D.E.’nin kapısına gelerek sokağa çağırdı. Saldırganlar esnaf D.E.’yi kolundan tutup tokatladı, arkası sıra ellerine geçirdikleri kılıçla yaraladı.

AV TÜFEĞİ İLE YARA AÇTI

İş yeri çalışanının panikle iş yerine kaçtı. Kılıçla yaralanan esnaf D.E.’nin av tüfeğini ateşlemesi ile A.D. ayağından yaralandı. Kılıçla dükkan camlarına vuran ve arkası sıra taşla kıyamet M.D. ise kayıplara karıştı. İş yeri sahibinin av tüfeğiyle biberli açması sonucu saldırganlardan biri yaralandı. O anlar, hareket yerinin asayiş kamerası marifetiyle görüntülendi.

ATEŞ AÇAN ESNAF TUTUKLANDI

Ayağından av tüfeği saçması ile yaralanan A.D. Kozan Ululuk Hastanesindeki önceki müdahalesinin ardından Adana’ya atıf edildi. Olayla ilgilendiren gözaltına alınan esnaf D.E. çıkarıldığı bekçi mahkeme vasıtasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.D.’yi arama çalışmaları sürüyor.



Share: