Çerkezköy Belediyesi Firez Tekellüm Kursları Bağ Bozumu Dönemi Kayıtları Başlıyor

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel ahali sanatları, manzara sanatları, teknoloji dizayn, görsel ve işitsel konferans dallarından oluşan ve 13 ayrımlı branşta gerçekleştirilecek Bağ Bozumu Dönemi Hars Sanat Kursları’nın kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Geleneksel ahali sanatları, manzara sanatları, uygulayım bilimi tasarım, görsel ve işitsel danışma dallarından oluşan ve 13 farklı branşta düzenlenecek Sonbahar Dönemi Hars Laf Kurslarına karışmak isteyenler, 30 Eylül cuma namazı gününe kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Referans Masaları’na başvuruda bulunabilecek.

KAYITLAR KONTENJANLA DAMARI BOZUK OLACAK

Kayıtların kontenjanla tutkun olduğu kurslar kapsamında Karakalem, Semirtilmiş Boya, Üretken Gösterici, Piyano, Gitar, Yay, Saz, Çocuk Korosu, Bezemeli Ahşap Bezeme, Makrome, Seramik, Doğurucu Dram ve Robotik Kodlama eğitimleri verilecek.

Çerkezköy Belediyesi Firez ve Musahabe Akademisi Sonbahar Dönemi Kültür Hanek Kursları kapsamında  hem yetişkinlere hem dahi çocuklara müteveccih kursların düzenleneceğini belirten Şehremini Vahap Akay, “Besili Boya, Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Ulama, Bezemeli Ahşap Bezeme, Makrome ve Seramik koca kurslarımıza 18 yaş ve gövde vatandaşlarımız katılabilecekler. Yavru Korosu, Üretken Suret, Hayalet Sanatları ve Teknoloji Dizayn kurslarımıza ise 7-14 yaş arasındaki çocuklarımız; Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Saz, Doğurucu Acıklı, Robotik Kodlama branşlarında düzenleyeceğimiz kurslarımıza ise 7-18 yaş aralığındaki çocuklarımız, 30 Ilkgüz Cuma gününe büyüklüğünde Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Müracaat Masalarına vasıta yaptırabilirler” dedi.

KURSLARA KATILIM ÜCRETSİZ

Konuşma ile çöz içe tıpkı Çerkezköy amacıyla Çerkezköy Belediyesi namına mütenevvi branşlarda Hars ve Müzakere Kursları düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Komutan Akay, “Ücretsiz namına gerçekleştireceğimiz Kültür Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız etiket fotokopileri ile alay malay Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masaları’na başvurma edebilirler” diye konuştu.

Share: