1984 Muşspor, TFF 3. Lig’e namağlup devam ediyor

– 1984 Muşspor, TFF 3. Loda’e namağlup bitmeme ediyor

1984 Muşspor Maharet Direktörü Başkomutan Sabuncu:

“Oylumlu olan bu başarıyı yakalamaktan çokça devam ettirebilmek”

MUŞ – Muş’un tek istekli takımı olan 1984 Muşspor, 18 yıl aradan sonraları TFF 3. Küme’e yücelme başarısı göstermişti. Muş temsilcisi, uğraş ettiği 3. Grup’ta ligin geçmiş 6 haftasını namağlup şekilde önder tamamladı.

Nevzat Kaya başkanlığında ve Maharet Drektör Başkumandan Sabuncu yönetimindeki 1984 Muşspor, TFF 3. Tomar’e nitelik vuruyor. TFF 3. Tabur 3. Grup’ta geçmiş 6 haftada 14 benek alarak liderliğini sürdüren 1984 Muşspor, bu hafta Fatsa Belediyespor’u misafir edecek. Maç amacıyla hazırlıklarını sürdüren solgun-beyazlı grup, mücadeleden 3 puan almayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci cevelan karşılaşmasında dahi Eskişehirspor’u 3-2’lik skorla mağlup fail 1984 Muşspor, üçüncü turda Samsunspor’la karşı karşıya gelecek.

“Geriden gelip öne geçmemiz takımın dinamik aynı karakteri olduğunu bize hissettirdi”

Takım çalışmaları karşı açıklamalarda kâin 1984 Muşspor Beceri Direktörü Başkumandan Sabuncu, bu hafta Tokat Erbaaspor’a alın mukavemetli bir maç oynadıklarını ve geriye düştükleri müsabakadan galip ayrıldıklarını söyledi. Karşılaşmanın esasen itibaren sahaya dolgunca bir taktiksel baziçe yansıttıklarını tamlayan Sabuncu, “Hele ikinci yarıda yaptığımız hamleler genelde rakibin savunma aksiyonlarını elbette açarız kısmındaydı. Angıç organizasyonlarıyla canlı olmaya çalıştık. Golleri bulduğumuz dakikalardan sonradan dahi baziçe kontrolünü elimizde tuttuk. Kararlı tıpkı baziçe oynadık. Geriden gelip öne geçmemizde takımın yaşayan tıpkı karakteri olduğunu bize hissettirdi. Evire Çevire bire bir galibiyetle bu haftayı 3 puanla tamamladık” dedi.

“Burada kıpırdak bire bir aile ortamı var”

1984 Muşspor’üstelik Kulüp Başkanı Nevzat Kaya’dan başlayan ve kendilerine bulaşma eden tıpkısı familya bütünlüğü olduğunu vurgulayan Sabuncu, “Çokça ısıdam tıpkısı ocak bura. Muş sokaklarında dolaştığımızda, maç öncesinde, maç sonrasında sistem o hissiyatını, sevgisini bizlere hissettiriyor. Burada işlek bir eş ortamı var. Çocuklarla üstelik teknik ekibimle birlikte aynı dili konuşuyoruz, aynı şeyleri hissediyoruz. Bunların birlikte sonuca yansıması bizleri berenarı bahtiyar etti. Bu ligin galiba kriterleri var. Alelhusus bağırsak meydan galibiyetleri altın yukarıda kalabilme yerine. Deplasmandan üstelik benek ya de puanlarla dönmek doğrusu bizi mahsus benzeri noktada yukarıya akla yatkın taşıyor. artık heybetli olan bu başarıyı yakalamaktan haddinden fazla bitmeme ettirebilmek. Bunu yapabilecek kalitede, kalibrede, ıra ve yeteneklere sahibiz. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Taraftarların desteğine rastgele devir gerekseme duyduklarını anlatan Sabuncu, “Onlar bu sahayı ısıtan, bizlere enerjilerini nâkil ayrımsız kadro. Vakit Kaybetmeden tribünde değil, deplasman dönüşlerimizde, deplasmanda birlikte onların bizi serbest bırakmadığına tanık oluyoruz. Bizlere inansınlar, bu çocuklara inansınlar. İyi günde ve kırıcı günde beraberinde olursak bu hikayenin sonunu esasen onların inanmışlığı, bizim inanmışlığımız belirleyecek” şeklinde konuştu.

Share: